lauantai 1. elokuuta 2015

Palauttelua Pallaksen jäljiltä

Palautteluviikko


Pallaksen jälkeen ovat jalat olleet vähän tukkoisen oloiset ja kotonakin on ollut kaikenlaista tekemistä. Pieniä kävelylenkkejä on tullut tehtyä, mutta juoksemaan pääsin vasta tiistaina. Piti ottaa kevyt palauttava teitä pitkin, mutta laiskuuksissani menin juoksemaan läheiselle kuntopolulle 1km lenkkiä. Ei siitä ihan hirveän palauttavaa tullut kun sahasi menemään mäkeä ylös, joskin keskiviikkona jalat olivat jo paljon vetreämmät.

Pikkuhiljaa tässä lähtee taas treenaminen käyntiin, eilen kävin köpöttelemässä tunnin lenkin pitkin lähialueita, tarkoituksella ihan teitä pitkin. Samalla muutaman geokätkön ihmettelyä, joten pieniä palautuksia tuli sinne väliin.

Pitäisi treeniohjelma tehdä tuleville viikoille, Syyskuun alussa on Nuuksio Classic ja olisi kiva saada tähän väliin ehjä treenipätkä, jotta jaksaa siellä mennä.

Varustekatsaus

Varustepuolella tuli tehtyä pieniä muutoksia kun keväällä ostamani Camelbakin marathoner lähti kiertoon ja tilasin Outnorthilta Salomonin S-lab Adv Skin3 12-repun. 12 litraa pakkaustilaa, 1,5 litran juomarakko + 2 etupulloa palvelevat toivottavasti hyvin tulevaisuudessa. 

Marathonerin ongelmaksi muodostui pakkaustila mitä seikkailu- ja polkujuoksutapahtumissa tarvitaan. Muuten oikein mainio reppu, istui hyvin ja oli huomaamaton, mutta 6-8h reissulle ei kaikkia tavaroita saanut helposti mukaan, joten isompaa tilalle. Samalla saatiin myös reppu istumaan juoksuvaatteiden väriin, mikä ei ole lainkaan paha homma. :)

Camelbak Marathoner

Salomon S-Lab Adv Skin3 12

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti